This is a free Purot.net wiki
  • View:

Esittäytyminen

Jenni

Heips! 

Opiskelen kolmatta vuotta Markkinointia. Pitkä sivuaineeni on johtaminen, minkä lisäksi olen kiinnostunut myös kielistä. Olenkin opiskellut venäjää, saksaa ja ranskaa sen ns. pakkoruotsin seuraksi. Toisen sivuaineeni suoritan VIE-Maisterikoulun kautta eli Venäjän ja Itä-Euroopan tuntemuksesta. Kandin olen tehnyt aiheesta "Suhdemarkkinoinnin elementit asiantuntijapalvelujen taustalla". Case-yritykseni oli asianajotoimisto.

Työskentelen osa-aikaisena assistenttina MPS:llä. Työtä on ollut menneenä vuonna runsaasti, joten tuo osa-aikaisuus on välissä tuntunut hieman etäiseltä käsitteeltä. :D Mutta pidän työpaikastani, joten en valita. Kiire on tuonut mukanaan uusia ja erittäin tärkeitä kokemuksia työelämästä.

Vapaa-ajallani olen urheilija. Sanonkin usein, että minulla on kolme työtä. :D Olen pikaluistelija ja käyn aika-ajoin ulkomailla leireilemässä sekä kisaamassa. Seuraavalle parille kuukaudelle on vielä kolme ulkomaanmatkaa tiedossa, mutta ilmoitan niistä toki hyvissä ajoin ja sen viimeisen ei pitäisi keretä häiritsemään tätä kurssia.

Mielenkiinnolla odotan  kurssin etenemistä. Suoritusmuoto on erilainen, mutta mielenkiintoinen. Olen myös erittäin tyytyväinen meidän HR Solutions-tiimiimme! :)

 

Henri N.

Hello! 

Opiskelen nyt toista vuotta pääaineenani johtamista, minkä lisäksi koitan päntätä pitkänä sivuaineena kansantaloutta ja lyhyinä laskentatoimea sekä markkinointia. Näistä erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat strateginen johtaminen ja vaikkapa klusterit kansantalouden voimavarana.

Opintojen ohella pitäisi käydä töissäkin tuolla Oulun OP:lla, nyt pari vuotta takana kesätöitä ja talvisijaisuuksia. Toimenkuva OP:lla on todella monipuolinen, päivittäispalveluista aina eri sijoitustuotteiden myyntiin. Työilmapiiri OP:lla on erinomainen eivätkä työpäivät käy tylsiksi:)

Kurssihan vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta, ei vähiten sen takia, että se on itselleni ensimmäinen kurssi taloustieteellisen ulkopuolelta. Odotan innolla mitä kaikkea psykologian opiskelijat tuovat kurssille; mukava "tehdä töitä" välillä muidenkin kuin tatkilaisten kanssa.

Valitettavasti joudun tässä yhteydessä kertomaan, että joudun töihin sekä tämän että ensi viikon perjantaina, joten tuuraajaa johtamisen työporukalle tarvitaan. Mikäli kurssilta tulee hommia vapaa-ajalle, laittakaa niitä minulle tulemaan, niin voin vähän korvata noita kahta poissaoloa...

-Henkka

 

Hei vain!

Opiskelen toista vuotta markkinointia. Sivuaineina olen käynyt tähän mennessä laskentatoimea ja yritysjuridiikkaa. Olen myös  kiinnostunut graafisesta suunnittelusta, yritys- ja mediaviestinnästä sekä psykologiasta. Valmistuin ylioppilaaksi 2010, ja lukiosta suoraan siirtynyt siis yliopistoon.

Työskentelen myös osa-aikaisena reskontranhoitajana Cor Group -konsernissa, jonka liiketoiminta-alueet ovat terveydenhuolto, digitaalinen media sekä asumis- ja palvelukehitys. Työtä on myös minulla ollut syksyn aikana älyttömästi, joten on joutunut hieman koulunkäynnistä karsimaan. Yleisesti olen kyllä tyytyväinen siihen tasapainoon mikä töiden, koulun ja vapaa-ajan välillä vallitsee.

Kurssi vaikuttaa TATKin opintoihin verrattuna tosi erilaiselta. Innolla odotan millaisia tehtäviä saamme eteemme:)

Menee ensi viikolla ja sitä seuraavalla viikolla kuitenkin Johdon laskentatoimen harjoitusryhmät tämän kanssa päällekkäin joten saattaa olla että muutama poissaolo tulee..

T.Iina Rahko

 

Heippa!

Olen kasvatustieteen opiskelija ja pääaineeni on kasvatuspsykologia. Olen myös varhaiskasvatuksen kandi, eli voin toimia työelämässä lastentarhanopettajana. Sivuaineena olen lukenut erityispedagogiikkaa. Kandityöni tein lasten kokemuksen tutkimisesta, mikä on syventänyt ymmärystäni yksilön toimintaan vaikuttavia psyykkisiä ilmiöitä (kokemista ja mentaalista merkityksellistämistä) kohtaan.

Koen olevani enemmän yksilö- kuin ryhmäorientoitunut opettajana ja ohjaajana. Ryhmässä toimiessani olen kuitenkin demokraattinen ja mielelläni osallistuva, mutta erityinen vahvuuteni ryhmässä on auttaa ja kannustaa toisia ideoimaan ja tuomaan rohkeasti omat vahvuudet ja ajatukset yhteiseksi pääomaksi.

Organisaatioiden sisäinen toiminta on minulle uusi asia, mutta koen jo nyt oppineeni aiheesta paljon. Olen ollut töissä yli kahdessakymmenessä eri työpaikassa mm. Helsingin työnvälitystoimiston  ja Oulun kaupungin rekrytoinnin kautta, mutta sijaisena en ole päässyt mukaan palavereihin, joissa käsitellään työpaikan sisäisiä asioita. Siksi tämä kurssi on minulle erittäin hyödyllinen, ja haluan oppia täällä erityisesti toimivan organisaation perustamiseen ja johtamiseen liittyviä asioita.

Toivon ryhmämme jäseniltä toisia kunnioittavaa ja kuuntelevaa keskustelua ja yhteistyötä sekä yhtä rohkeaa ja innokasta osallistumista jatkossa kuin viimeksi. Johtajamme saa toiminnastaan minulta 10 pistettä. :)

T: Johanna Pudas

 

 

 

Outi

Hei, 

Opiskelien TATK:illa johtamisen koulutusohjelmassa maisteritason opintoja (eli +2), joten opinnot koostuvat täysin johtamisen opinnoista ja muutamista yleisistä kursseista. Ennen näitä opintoja valmistuin DI:ksi vuonna 2007. Vuodesta 2005 aina viime kevääseen asti olen ollut täyspäiväisesti töissä, ja nyt tänä talvena halusin tehdä nämä opinnot pois. Eli tämä on viimeisiä kursseja ja gradukin on jo aloitettu. Erityisenä kiinnostuksena yrittäjyys ja kasvuyritysmaailma, koen oppineeni noilla yrittäjyyttä ja liiketoimintaideaa sivuavilla kursseilla enemmän kuin millään muulla kurssilla koko opiskeluaikanani.

Koulun ulkopuolella matkustan Oulun ja Tampereen väliä, sillä avomies on muuttanut työn takia Tampereelle, ja olen siellä yleensä itsekin ainakin puolet viikosta. 

Uskon, että HR Solutionista tulee hyvä firma ;) Hieman joustavuutta ja paljon kommunikaatiota, sillä selviää paljosta.

t. Outi

Päivi K

Heippa kaikki!

Opiskelen neljättä vuotta yliopistolla pääaineenani kasvatuspsykologia. Sivuaineina olen lukenut koulutusteknologiaa, johtamista & organisaatiota ja kasvatustiedettä. Teen tällä hetkellä kandia aiheesta "Yksilön minuuden ja itsetunnon rakentuminen nuoruudessa". Tämä kevät on todella työntäyteinen, mutta motivaatiota tuntuu ainakin tällä hetkellä riittävän. :)

Käyn opiskelujen ohella töissä elokuvateatterissa ja vähäisellä vapaa-ajalla tykkään harrastaa liikuntaa ja lukea kirjoja. Eniten tykkään hikoilla spinning-tunneilla!

Kurssin suoritusmuoto on minullekin jotain täysin uutta. Olen lähinnä tottunut käymään tenteissä ja kirjoittamaan raportteja ja esseitä. Juuri siksi tämä kurssi tulee varmasti antamaan paljon, joten innolla odotan, mitä tuleman pitää!

T: Päivi K

Henri H

Tervehdys!

Olen neljännen vuoden opiskelija ja pääaineena minulla on kasvatuspsykologia. Sen lisäksi olen lukenut sivuaineina kasvatustiedettä, sosiologiaa, valtio-oppia ja erityispedagogiikkaa. Opiskelujen ohessa olen tehnyt jonkin verran opettajan sijaisuuksia.

Tämä kurssi vaikuttaa mielenkiintoiselta. Meillä on mielestäni hyvä porukka kasassa ja siitä löytyy monenlaista osaamista. Uskon, että opimme toinen toisiltamme tämän kurssin aikana paljon. Toivon, että tulevillakin kerroilla otamme huomioon kaikkien mielipiteet ja pyrimme hyödyntämään jokaisen erityisosaamista. Tästä tulee varmasti mukava kurssi!

T: Henri Huumonen

Titta

Heissan,

Olen Titta Kettunen, toisen vuoden kansainvälisen liiketoiminnan opiskelija. Opiskelen sivuaineina markkinointia ja kansantaloustiedettä ja aikaisemmin olen opiskellut vuoden verran luokanopettajakoulutuksessa. Olen tehnyt opetushommia Planin leivissä, mutta enimmäkseen työkokemukseni muodostuu asiakaspalvelun puolelta.

Vähäisellä vapaa-ajallani puuhailen mielelläni ainejärjestömme Finanssi ry:n eteen sekä käyn kuntosalilla ja katselen leffoja.

Kurssin suoritustapa tuli hieman yllätyksenä, mutta positiivisena sellaisena. Odotan innolla, että pääsemme porukalla rakentamaan toimivaa organisaatiota eteenpäin ja ratkomaan kinkkisiä tehtäviä!

-Titta

Niina

Hei!

Opiskelen neljättä vuotta kasvatustieteiden koulutusohjelmassa ja pääaineeni on kasvatuspsykologia. Sivuaineeni ovat kasvatustiede, sosiologia ja erityispedagogiikka.

Harrastan lenkkeilyä, laulamista ja kitaransoittoa. Olen ollut mukana myös MLL:n vapaaehtoistyössä.

Kurssi vaikuttaa mielenkiintoiselta, vaikka aluksi organisaatio ja siihen liittyvät asiat tuntuivatkin vierailta. Eiköhän se tästä kuitenkin lähde toimimaan :)

-Niina

Joonas

Morjesta tiskiin,

Nimeni on Joonas Koskinen ja olen 5 vuoden johtamisen opiskelija tatk:ilta. Sivuaineena luen tuotantotaloutta teknillisessa tiedekunnassa, projektijohtamisen kokonaisuutta. Tämän lisäksi luen markkinointia, yritysjuridiikkaa ja logistiikkaa. Kandini tein ABB:lle tiedon johtamisesta.  ABB:llä olen ollut 9 kesää töissä mm. asentajana, työnjohtajana, tuotannonkehityksessa, markkinoinnissa ja tuotehallinnossa. 

Hei!

Olen kasvatustieteen kandidaatti varhaiskasvatuksen koulutusohjelmasta, josta kuitenkin siirryin kasvatuspsykologian pääaineopiskelijaksi. Aloitin opiskelut vuonna 2007. Olen käynyt katsomassa elämää vähän eri näkökulmasta vaihto-opiskelijana reilu vuoden verran Istanbulin kupeessa. Vaihdossa ollessani suoritin esimerkiksi kieliopintoja, josta nyt esimerkiksi harvinaisempi turkin kieli on minulla kutakuinkin hanskassa. Tutkintooni lisättäviin muihin opintoihin onkin kertynyt melko pompsi :) Vaihto-opiskeluvuosi on varmasti elämäni tähän mennessä antoisin ja kasvattavin kokemus.

 

Yritys maailmaan hyppääminen tuntui aluksi todella vieraalta, mutta olen erittäin iloinen, että organisaatiossamme on näin mahtava tiimi! Mielenkiinnolla ja innolla odoton tulevaa sekä toivon, että pääsisimme myös tässä työn tohinassa tutustumaan hieman toisiimme.

 

Sanni

Hei!

Olen Laura Kangasniemi, tiimiimme hieman jälkijunassa liittynyt jäsen. Opiskelen neljättä vuotta historiaa kansainvälisen politiikan painotuksella, sen lisäksi olen lukenut hallintotieteen lyhyen sivuaineena ja tänä syksynä aloitin julkisoikeuden opinnot. Kirjoitan myös parhaillani kandia ilmastonmuutoksen aiheuttamista väkivaltaisista konflikteista, tyyppiesimerkkinäni Darfur ja muut Saharan vierusvaltiot. Viime vuoden olin vaihdossa Berliinissä, jossa opiskelen politiikkaa ja opin saksan kielen sujuvaksi.

Tähän asti työskentely tässä tiimissä on tuonut pelkästään positiivisia kokemuksia, uskon saman linjan jatkuvan eteenpäinkin.  Edessä on työntäyteinen mutta mielenkiintoinen kevät!  

Laura

Heidi

Moikka!

Tässä nyt viimein munkin esittely :)

Olen Heidi Helanen, johtamisen toisen vuoden opiskelija. Olen aikaisemmin opiskellut valtio-oppia Tampereen yliopistossa kaksi vuotta. Teen tänä keväänä kandintyön muutosjohtamisesta. Sivuaineina opiskelen markkinointia ja yritysjuridiikkaa.

Työkokemusta minulla on asiakaspalvelu-, myynti- ja toimistotöistä. Olen toiminut myös Nuoret Johtajat-kouluttajana ja pesäpallovalmentajana. Leirin johtajana olen toiminut kolmella pesisleirillä, joista yksi oli valtakunnallinen leiri.

Englanninkieli sujuu luontevasti, sillä olen käynyt kansainvälisen IB-lukion ja tälläkin hetkellä suurin osa kursseista on englanniksi. Lisäksi osaan ruotsia ja saksaa. Viime syksynä kävin myös venäjän alkeiskurssin.

Minulla on joukkueurheilutaustaa, mutta tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu lähinnä kahden koirani kanssa lenkkeily ja harrastaminen, erityisesti koiranäyttelyt. Toimin myös tästä vuodesta alkaen Suomen Welsh Corgi Seura ry:n Pohjois-Suomen alaosaston puheenjohtajana.

Tähän asti tiimimme työskentely on ollut mielestäni sujuvaa ja kurssi todella mielenkiintoinen! Erilainen toteutus ja siitä johtuva epätietoisuus on välillä turhauttanut, mutta avoimin ja positiivisin mielin odotan viimeisiä sessioita! :)

Terkuin,

Heidi

Päivi P

Hei,

minä opiskelen kasvatuspsykologiaa pääaineenani tällä hetkellä teen syventäviä opintoja ja olen juuri aloittanut graduryhmässä. Sivuaineitani ovat muun muassa koulutusteknologia, kasvatustiede ja japani-opinnot.  Muutoin teen töitä kaupassa ja välillä koulutan Planin lähettiläänä lapsen oikeuksista.

Kurssi vaikuttaa mielenkiintoiselta ja suoritustapa on minulle ihan uudenlainen. Odotan innolla millainen kurssista muodostuu ja sitä millä tavalla tällainen opiskelutapa avaa uudenlaisia näkökulmia sekä organisaatiopsykologiaan että opiskeluun yleensä.

-Päivi

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Infotaan tästä tunnilla:)
iirahko   (02.02.2012 07:59)
  Reply

Elikkäs johtamisen ryhmälle tarvitaan tuuraajaa tälle ja ensi viikolla, kun laittoivat minulle työpäivät noille perjantaille, enkä pysty niitä vaihtamaan. Halukkaat käsi ylös!

-Henkka
Henri_N   (19.01.2012 09:50)
  Reply